NYTT HOVEDKONTOR LYSE ELNETT

Base Property bygger nytt administrasjonsbygg for Lyse Elnett. Det skal bygges i massivtre og gi plass til 250 kontorarbeidsplasser. Adressen er Jærveien 33, det tidligere rådhuset i Sandnes. Bygget vil bli sertifisert som BREEAM-NOR Excellent og Energiklasse A. Bygget er på cirka 8500 m² og skal ferdigstilles i 2021.

Følg med på byggingen

Byggekameraet oppdateres hvert 10. minutt mellom klokken 07.50 og 15.50 alle dager. Utenom disse tidene oppdateres kameraet hver time i tidsrommet 06.00 til 22.00.

Sentral beliggenhet

Jærveien 33 ligger 300 meter fra Skeiane stasjon og det er åtte minutter å gå til Ruten i Sandnes sentrum. Det går busser i begge retninger med få minutters mellomrom, er god framkommelighet med sykkel og dagligvarebutikk på naboeiendommen.

Prisbelønnet arkitektkontor

Lyse Elnetts nybygg er tegnet av Saaha. Det er et internasjonalt kontor som søker å skape gode og innovative prosjekter. Saaha har kontorer i Oslo og Sarajevo.

Arkitektens hjemmeside

Vil du vite mer?

Jærveien 33 har også ledige lokaler til cirka 50 arbeidsplasser, er du interessert i å leie lokaler, eller vil du vite mer om prosjektet? Ta kontakt med vårt team.

Kontakt oss

FRAMTIDENS ARBEIDSPLASSER

Med smarte funksjoner, førsteklasses løsninger og høy kvalitet på servicefunksjonene, er ambisjonen at Jærveien 33 skal bli en arbeidsplass som skaper lønnsomhet, trivsel og vekst. Utenfor er den en verneverdig park og det vil bli ladestasjoner til elbiler og -sykler.

PROSJEKTGRUPPEN

Prosjektgruppen består av Backe Rogaland som totalentreprenør bygg, Caverion er totalentreprenør teknisk, Paxon er byggherreombud, Saaha er arkitekt, Lyse Elnett er oppdragsgiver og Base Property er byggherre.